Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g vistas filejas
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 0.5 tējk. adžikas
  • 1 tējk. ingvera
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 3 burkāni
  • Paprika
  • 1 saišķis zaļo lociņu
  • 200 g spinātu (var izmantot arī saldētus spinātus)
  • 200 ml kokosriekstu piens
  • 1 tējk. kurkuma
  • Eļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelēs. Sajauc sojas mērci, adžiku, ingveru, liek marinēties gaļu ~30 min.
  2. Sagriež zaļos lociņus, notīra ķiploku un sasmalcina. Notīra burkānus un sagriež plānos salmiņos. Papriku iztīra no sēklām, sagriež gabaliņos.
  3. Notīra spinātus (ja saldēti - atkausē).
  4. Pannā uzkarsē eļļu un tajā apcep vistas gabaliņus, pievieno zaļos lociņus un ķiploku, sautē.
  5. Pievieno burkānus, papriku un sautē uz lēnasuguns ~7-10 min. Piejauc spinātus, pieber sāli.
  6. Piejauc kokosriekstu pienu, pieber kurkumu, uzvāra.
  7. Pasniedz ar rīsiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni