Zemeņu trifeles - "Degošās sirdis"

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās šokolādes
  • 3 ēd. k. saldā krējuma
  • 1.5 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. zemeņu ievārījuma
  • Apvārtīšanai:
  • G tumšās šokolādes
  • 2 ēd. k. pūdercukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno saldo krējumu un sviestu. Visu labi samaisa un pievieno zemeņu ievārījumu.
  2. Masu novieto ledusskapī uz 20 min, ļaujot tai nedaudz sacietēt.
  3. No masas veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc karstā ūdens peldē izkausētā tumšajā šokolādē un apkaisa ar pūdercukuru.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Alise 2014. gada 23. decembris 14:39
Viss sanāca lieliski, taču ar 20 minūtēm ledusskapī nepietiek - masa nekļūst pietiekami cieta, lai veidotu bumbiņas. Es nesu uz balkonu, ik pa laikam, ejot apmaisīt līdz masa kļuva pietiekami cieta :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti