Vistas fileja "ķiplociņš"

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 100 gr. majonēze
  • 100 gr. krējums
  • 2 lielas ķiploku daiviņas
  • 20 gr. zaļo lociņu
  • 50 gr siera

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas filejām veido iegriezumu sānējā malā, bet nepārgriež pavisam. Pildījumu veido sajaucot majonēži, krējumu, sarīvētu sieru, sasmalcinātus lociņus un caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, to visu samaisa un sāk pildīt filejās. Lai pildījums netecētu ārā ik pa gabaliņam fileju aizšuj ar resnu diegu. Un tā turpina līdz fileja piepildīta un aizšūta. Talāk liek uz pannas un cep bez vāka līdz gatavībai. Pēc izcepšanas izņem diegus. Ēdiens gatavs pasniegšanai, garnējums un citas piedevas jūsu ziņā.

Komentāri

Agnese 2012. gada 4. augusts 20:51
Ieteiktu pēc filejas iegriešanas to nedaudz apsālīt.
moo 2012. gada 2. janvāris 17:19
a cepekrāsnī arī var cept. Kādi grādi tie varētu būt?
inga 2011. gada 21. februāris 15:47
loti garsigi, bet es to vistas fileju nevis suvu bet aptinu ar diegu , ta ir vieglak. man loti garsoja!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni