Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pangasijas fileja ar rīsiem mājas gaumē

2009. gada 17. novembris
Foto: vita
Pagatavošana
25 min
1. lēni atsaldētu pangasijas fileju no abām pusēm iesmērē ar zivju garšvielu, nedaudz sāls un baziliku, atstāj 5 min ievilkties. sagriež mazos gabaliņos papriku, sīpolu un 1 tomātu, un liek uz pannas apcepties, nelielā eļļas daudzumā.
2. Liek uz pannas cepties pangasijas fileju, apcep vienu pusi, apmēram 10 min. līdz apbrūninās. Tiklīdz pangasija apgriezta, uz tās kārto paprikas maisījumu, tad tomātu ripiņas un visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Uzliek pannai vāku un atstāj cepties apmēram 10 min. pangasijas fileju pasniedz kopā ar rīsiem, labi iet klāt arī šampinjonu mērce.
Uz augšu