Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas filejas salāti ar pekinas kāpostu un vinogām

2009. gada 17. novembris
Foto: XPovar
Pagatavošana
25 min
1. Sastāvdaļu daudzums pēc acumēra un gaumes.
2. Pekinieti sagriežam, smalkāk vai rupjāk, pēc gaumes. Pistāciju kodolus samaļam, vai saspiežam ar naža plato malu. Vīnogas sagriežam uz pusēm, ja maziņas - var arī negriezt.
3. Vistas fileju smalki sagriežam un izcepam taukvielās, taču nepārkaltējam.
4. Saliekam visu bļodā un sajaucam ar nelielu daudzumu majonēzes.
5. * * *
6. Sāli un citas garšvielas pievienojam pēc vajadzības, bet neko īpaši neprasās, jo vairāki produkt salātos jau ir pietiekami sāļi.
Uz augšu