Franču šokolādes kūka

2009. gada 16. novembris
Foto: Toms Strods
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Toms Strods
2. Šokolādi un taukvielas katliņā uz lēnas uguns izkausē.
Foto: Toms Strods
3. Olas un cukuru saputo, pievieno miltus, šokolādi.
Foto: Toms Strods
4. Mīklu lej ieziestā veidnē, diametrs ~ 26 cm
5. Kūku cep 175 *C ~ 30 minūtes, pēc tam atdzesēt.
Foto: Toms Strods
6. Uz lēnas uguns izkausē glazūrai taukvielas, krējumu, šokolādi samaisa viendabīgā masā, atdzesē.
7. Ar glazūru apziež kūku, liek vēsumā. Ledusskapī var glabāt aptuveni nedēļu.

Lai labi garšo!
Uz augšu