Biezās pankūkas rafaello

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 1 ola
  • 250 ml piena
  • 50 g rauga
  • 100 ml krējuma
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Šķipsna sāls
  • 150 g kokosriekstu skaidiņu
  • Cukurs
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Bļodā lej siltu pienu, pievieno ēdamkaroti cukura, saberztu raugu, nedaudz miltu, izmaisa un noliek siltā vietā, lai ierūgst.
  2. Iesit 1 olu, pievieno sāli, krējumu, maisot, pievieno tik daudz miltu, lai mīklai būtu pabieza krējuma konsistence, pievieno 100g kokosriekstu skaidiņu, izmaisa. Bļodu pārklāj ar drānu un noliek siltā vietā, lai mīkla uzrūgst (apm. 1/2 stundu).
  3. Uz pannas sakarsē eļļu un cep pankūkas no abām pusēm. Izceptās pankūkas liek uz papīra dvieļa, lai nosūcas liekā eļļa.
  4. Atlikušās kokosriekstu skaidiņas sajauc ar cukuru un ar tām apkaisa vēl siltas pankūkas.
  5. Pankūkas var pasniegt arī ar saldu biezpienu vai ievārījumu.

Komentāri

Aiga 2011. gada 1. septembris 19:03
briesmīgakas pankukas mužā neesmu ēdusi! plānas un rūgtas un pa vidu pusšķidras
Aa 2010. gada 27. marts 10:32
Kāds krējums, autor - saldais vai skābais?!?!?!? Kas tas par autoru, kas nevar recepti normāli uzrakstīt????!?!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis