Puravu zupa ar rīsiem un zivi

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g puravu
  • 500 g zivju filejas
  • 3/4 glāze/s rīsu
  • 2-3 tomāti (otmātu pasta)
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Petersīļi u.c. zaļumi
  • 1 ābols
  • Krējums

Pagatavošana

25 min.
  1. Puravus nomazgā, sasmalcina un kopā ar nomazgātiem rīsiem liek vārošā sālsūdenī.
  2. Pēc 10 minūšu vārīšanas pievieno zivju filejas gabaliņus un vēl vāra 10-15 minūtes.
  3. Pievieno nolobītus, sagrieztus tomātus, zaļumus, sviestu un krējumu. Ja zupa no tomātiem nav mazliet skābena, pieliek sarīvētu ābolu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas