Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinēti šampinjoni lauku gaume

2009. gada 15. novembris
Foto: Toms Strods
Pagatavošana
90 min
1. Čilli piparu pākstis nomazgā, nosusina, sagriež smalkos gredzenos. Šampinjonus notīra.
2. Katlā ielej etiķi, pieber cukuru, sāli, uzvāra. Marinādē ieber sagatavotās sēnes un vāra 5 min.
3. Pusi sēņu kopā ar čilli piparu gredzeniem, sinepju graudiņiem un garšaugiem ieber 2 burciņās.
4. Pārējās sēnes ar ķiplokiem, rozmarīnu un piparu graudiņiem ieber trešajā burciņā.
5. Marinādi vēlreiz uzvāra un pārlej sēnēm, lai nebūtu pilnīgi pārklātas. Virsū uzlej nedaudz olīveļļas. Burciņas aizvāko.
Uz augšu