Marinēti puravi lauku gaume

4 1

Sastāvdaļas

  • Puravi
  • Marinādei
  • Ūdens
  • 9 % etiķis
  • Lauru lapa
  • Smaržīgie pipari
  • Melnie piparu graudi
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Puravu sagriež ripuļos, noblanšē sālsūdenī ~ 3 minūtes, notecina, uzlej iepriekš savārītu un padzisušu marinādi (ūdens, etiķis, lauru lapa, smaržīgie un melnie pipari, sāls, cukurs, viss uz aci un pēc garšas), kad atdzisis, liek ledusskapī. Jau pēc pāris stundām salātiņi gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi