Spageti ar sieru

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Pēc savas izvēles izvēlēti spageti (paciņa)
  • Krievijas siers
  • Olīveļļa
  • Dilles
  • Vegetta
  • +/- sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Paņem kastroli un piepildi to puspilnu ar ūdeni (varbūt mazliet vairāk). Uzliec vārīties. Kad ūdens burbuļo, iemāni spageti iekšā katliņā (kā spirālē), nu galvenais lai viņi būtu zem ūdens. Pielej klāt +/- 2 vai 3 ēdamkarotes olīveļļu un 1 tējkaroti vegettas. Samaisa un vārot stāvi klāt katliņam - ik pa brītiņam pamaisot. ... Un tad kad esi pārliecinājusies - esi nogaršojusi 1nu makarončiku un viņš ir mīksts - viņi ir gatavi nokāšanai, bet atliec atpakaļ katliņā (nav jāliek visa paciņa makaronu, tas atkarīgs no cilvēku daudzuma.). Tad pielej mazliet klāt eļļu (nesalipšanai) un pierīvē klāt krievijas sieru. Rīvē, rīvē, samaisi...rīvē, rīvē, samaisi. (sieru liec tik daudz cik sirds vēlas). tad kad esi pierīvējusi vēlamo siera daudzumu klāt, uzliec uz katliņa vāku un atstāj virsū, lai siers pakūst, un un neaizmirsti pielikt dilles (smaržai un ļoti interesantai garšai).
  2. Spageti ļoti gardi pasniegt kopā ar hot-dog garajiem vārītajiem cīsiņiem & kečupu (iesaku spilvas).
  3. Bon'apetit!

Komentāri

amada 2015. gada 27. maijs 17:39
es pilnigi piekritu madarai
zuzanna 2014. gada 17. decembris 16:51
aut'jums. Vai šiem spagetti klāt var likt Jaunpils spēkavīra sieru? un Jaunpils spēkavīru (kūpināto)?
Madara 2013. gada 31. jūlijs 20:18
Man diemžēl negaršoja un Krievijas siers bija pārāk miltains, tas nu nebūtu labākais siers ko likt klāt ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni