Cepta karpa ar skābu krējumu

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 mazas karpas
  • 3 sīpoli
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 2 burkāni
  • Lauru lapa
  • 7 - 8 piparu graudiņi
  • Sāls
  • Malti pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa

Pagatavošana

90 min.
  1. Karpas notīriet,izķidājiet,ierīvējiet ar sāli,pipariem un pusstundu pamarinējiet.
  2. Apbrūniniet karstā eļļā un pārlieciet veidnē.Virsū lieciet sasmalcinātus un apceptus sīpolus,burkānus,pievienojiet lauru lapu un piparu graudiņus.Uzmanīgi visu pārlejiet ar 1/4 glāzi silta ūdens un skāba krējuma maisījumu.Uzlikuši vāku,cepiet karstā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.Pāris reižu pārlejiet ar cepšanas laikā izdalījušos šķidrumu.
  3. Pasniedziet kopā ar zaļumiem.
  4. Padoms:
  5. Ja gatavojat no saldētas zivs vai saldētas filejas,pirms cepšanas apslakiet to ar citronskābi vai etiķi,tad zivs pannā neizšķīdīs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni