Ķiploku zupa ar kūpinātu vistu

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 kaltētas baltmaizes šķēles
  • 1 glāze baltvīna
  • 1 l vistas buljona
  • 10 ķiploka daiviņas
  • 2 kūpināti vistu šķiņķi (vai citi gabali)
  • 1 tējkarote karija
  • Saldais krējums
  • Zaļumi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kaltēto baltmaizi pārlej ar baltvīnu un atstāj izmirkt. Ķiploka daiviņas sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep. Izmērcēto baltmaizi saberž vai sablendē ar vīnu, pārlej ceptajiem ķiplokiem., pievieno arī buljonu un uz mazas uguns vāra apmēram 20 minūtes. Tad zupā liek sagrieztu kūpinātās vistas gaļu, pievieno kariju, sāli, piparus un vēlreiz uzvāra. Lej zupas šķivjos, pievieno saldo krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
    Kaltēto baltmaizi pārlej ar baltvīnu un atstāj izmirkt. Ķipl...

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 27. septembris 20:45
Ļoti laba zupa sanāca!
Zajecis 2009. gada 15. novembris 16:33
Superzupiņa, jo daudz ķiploku, mmm! Izmaksas - 3 porcijas apmēram Ls 2,00

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas