Vistas filejas gabaliņi ar ananāsiem karija mērcē (supergardi)

3 1
Pati izdomāju jau sen, sen... :)

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Karijs vai Dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai)
  • vistas fileja 300-400 grami
  • konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi- viens konservs
  • sarkanā paprika- 1 gab
  • saldais krejums- apm. 300 ml
  • Makaroni (var arī rīsus)
  • tomāti 2-3 gab

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus (es gan vienmēr ar makaroniem taisu un sanāk kā itāļu pasta.
  2. Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek. (es parasti pielieku arī nedaudz sagrieztu kūpināto mājas desu, bet tas tā, nākamajā reizē var pamēģināt)
  3. Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju (pēc garšas). Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.
  4. Lai tas viss uzvārās un ir gatavs! *** Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci un uzber pa virsu sarīvētu sieru(ja taisa ar makaroniem).

Komentāri

sergejs 2012. gada 23. marts 12:44
sveiki visiem ,vai var kads palidzet,man vajadzetu uz atro shitas receptes Tehnoloģiskā karte.un Tehnoloģiskā shēma..ludzu kads palidziet...
eliina_g 2010. gada 9. novembris 13:31
Recepte tiešām laba!
Ātri gatavojama un rezultāts ļoti patīkams :)
ombudsmens 2010. gada 4. novembris 17:21
Ljoti laba recepte, 5 balles.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes