Veggie griķīši

2009. gada 11. novembris
Foto: Linda
Pagatavošana
30 min
1. Sālsūdenī katliņā uzvāram griķus līdz tie gandrīz gatavi.
2. Uz dziļākas pannas pavisam nelielā eļļas daudzumā apcepam sakapātu sīpolu, ķiploku, papriku. Liekam klāt griķus, pielejam nedaudz ūdeni un ļaujam sautēties. Šajā brīdī pievienojam arī garšvielas, - kurkumu, oregano, pētersīļus un ko vēl paši vēlas. Izmaisam un liekam pannai vāku.
3. Pēc kādām +/- 5 minūtēm vai tad, kad griķīši izdzēruši visu ūdeni, ēdiens gatavs!
4. *
5. Garšvielu daudzums pēc ieskatiem un ar tām var variēt, bet manuprāt bez kurkumas nekādi, to tā pavairāk arī var bērt.
Uz augšu