Chinese

4 1

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • *Vistas fileja (3-4 gab.)
  • *Rīsi (400-500 gr.)
  • *Ķīnas kāposts
  • *Gurķi (3-4 gab.)
  • *Olas (3)
  • *Gaišā sojas mērce

Pagatavošana

20 min.
  1. Sākumā liek vārīties rīsus. Tad ņem vistas fileju un sagriež kubiciņos, tāpat arī sagriež gurķus un Ķīnas kāpostu. Tad uz pannas liek cepties vistas fileju. Cep kamēr vista paliek brūna un uz beigām pielej klāt nedaudz sojas mērces, lai vistiņa paliktu vēl nedaudz brūnāka. :)
  2. Tas jādara, kad rīsi jau gandrīz ir gatavi, lai uz salātu pasniegšanas brīdi viņi būtu vēl silti... Tad ņem olas un sakuļ vienā trauciņā, pieliekot klāt vēl nedaudz gaišās sojas mērces. Olas neilgu brītiņu apcep un turpat uz pannas sadala mazos gabaliņos.
  3. Kad rīsi ir gatavi tos pievieno salātiem un visu labi samaisa klāt pielejot vēl nedaudz sojas mērces. Un salāti ir gatavi! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti