Medus piparkūciņas

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g medus
  • 50 g sviesta
  • 4 olas
  • 1 kg miltu
  • 200 g mandeļu
  • Piparkūku garšvielas: 10 g kanēļa, 10 krustnagliņas, ingvera sakne, trīs tējkarotes briežraga sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Medu uzsilda, iemaisa tajā sasmalcinātas garšvielas, pielej izkausētu sviestu un ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, sakultas olas. Pamazām pieber miltus un smalki sagrieztas mandeles. Visu labi samīca, pēc tam mīklu izrullē līdzīgu desai un cep. Kad cepums apbrūnē, to izņem no krāsns, sagriež ripiņās un vēlreiz liek krāsnī apžāvēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize