Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas fileja kraušķīgajā alus mīklā

2009. gada 4. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Pankūku mīklai pievieno ūdeni, pusi uz pusi ar alu. ( Lieli alus cienītāji var jaukt tikai ar alu.)
2. Smalkās strēmelītēs sagriež vistas fileju.
3. Uzkarsē pannā eļļu, diezgan lielu daudzumu, vismaz 1,5 cm biezumā lai pārklāj pannu.
4. Vistas strēmelītes samērcē mīklā un liek cepties. Cept vajag 'ļoti uzmanīgi, jo mīkla ātri piedeg.
5. Kad ap vistiņu "apcepusies" zeltaini brūna mīklas kārtiņa, kas izskatās kā uzpūtusies, gabaliņš gatavs.
6. Pasniedz ar salātiem.
Uz augšu