Biezpiena trīsstūrīši

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 250 g margarīna vai sviesta
  • 1-2 glāze/s miltu
  • 1 naža gals sāls
  • 1 naža gals sodas
  • 1 glāze/s cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezpienu samīca kopā ar margarīnu vai sviestu, pievienojot klāt sāli un sodu. Tad ber klāt miltus un mīca, kamēr mīkla vairāk nelīp pie rokām. Ja biezpiens sausāks, tad miltus vajadzēs mazāk. Taču ja mitrāks, tad miltus vajadzēs vairāk. Kad mīkla gatava, to atstāj pusstundu ledusskapī.
  2. Tad ņem ārā, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros.
    Tad ņem ārā, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros.
  3. Katru gabaliņu apmērcē no vienas puses cukurā.
    Katru gabaliņu apmērcē no vienas puses cukurā.
  4. Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris.
    Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris.
  5. Trīsstūra virspusi arī iemērc cukurā.
    Trīsstūra virspusi arī iemērc cukurā.
  6. Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī ~180 grādu temperatūrā, kamēr tie paliek zeltaini brūni.

    Lai labi garšo!
    Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī ~...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evita 2014. gada 7. janvāris 13:08
Es ņēmu 200g sviesta un 800g biezpiena, liku 1 tējkaroti cepamā pulvera un miltus pēc vajadzības kā teikts receptē - atkarībā no biezpiena. Pabēru kanēli ar! Tik to cukuru tā pavairāk vajag, ja patīk saldāki. Sanāca ļoti garšīgi!
INDRA 2012. gada 1. jūlijs 17:11
Es ar glāzi izspiežu ripiņas,tad vienu pusi mērcēju cukurā,pārlocu un atkal mērcēju cukurā un tad,. locot vēlreiz,izveidojas trīsstūrītis
lalalala 2012. gada 21. marts 18:26
es šitās nevis cukurā bet kanēlī+cukurā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize