Zirnekļu kūka

2009. gada 28. oktobris
Foto: Dansukker
Piemērota Helovīnu svinēšanai ;)
Pagatavošana
60 min
1. Glazūra
2. 25 g sviesta vai margarīna
3. 200 ml Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
4. 25 ml silta piena
5. 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
6. Rotājums
7. 200 ml Dansukker pūdercukura
8. 1 olas baltums
9. Saldumi
10. Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Ieziež formu ar noņemamā malām (apm. 25 cm diametrā) ar rīvmaizi. Izkausē cepamos taukus. Kārtīgi sakuļ olu un niedru cukuru. Sajauc kviešu miltus, vaniļas cukuru un kakao un pievieno maisījumam. Pievieno cepamos taukus. Maisījumu ielej veidnē. Cep krāsns vidusdaļā aptuveni 25 minūtes. Ļauj atdzist formā. Glazūrai sajauc margarīnu, pūdercukuru ar šokolādes garšu, siltu pienu un vaniļas cukuru un pārklāj pār kūku. Sakuļ olas baltumu un pūdercukuru. Izveido zirnekļa tīklu pār kūku. No saldumiem izveido zirnekli un ievieto zirnekļa tīklā.
Foto: Dansukker
Uz augšu