Vistas fileja karija mērcē

4 1
Vistas fileja karija mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 500 ml saldā krējuma (var 10%)
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Karijs
  • Rīsi garnējumam

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep, pievienojot tikai sāli, apber ar kariju - jo spēcīgāku un asāku garšu vēlās, jo vairāk to pievieno.
  2. Pārlej ar saldo krējumu un sautē 5 min. Pievieno iespiestu ķiploka daiviņu un sautē vēl 5 min.

    Pasniedz ar rīsiem, dekorē ar kādu košu zaļumu un/vai čili gabaliņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni