Visgardākā biezpiena-cepumu kūka,kam nav cepeškrāsns

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 /5 kg Selgas cepumu
  • 800 -1000g biezpiens
  • 1 bundžiņa iebiezināta piena
  • Dzērveņu ievārījums

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajuac biezpienu ar iebiezināto pienu (nevārītu, ar cukuru).
  2. Kārto kārtās -cepumu, biezpiena masa, cepumu, biezpiena masa, dzērveņu ievārījums,cepumu, biezpiena masa u.t.t.,līdz beidzās visas sastāvdaļas.
  3. Liek ledusskapī, ēd nākošajā dienā.
  4. Var NEDAUDZ(burtiski uz 3-5sek.)cepumus izmērcēt pienā,tad torte būs sulīgāka.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes