Ātrā un vienkāršā ābolmaize

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukurs
  • 2 glāzes milti
  • 1 glāze kefīrs
  • 1 /2 tējk. soda
  • Apm. 8 vidēji lieli āboli
  • Apm. 1/2 glāze skābais krējums
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

50 min.
  1. Sajauc olas ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pievieno miltus un sodu, tad pievieno kefīru. Gatavo masu ielej cepešpannā, ko vispirms izklāj ar cepampapīru. Masu izlīdzina un uz tās rindās kārto ābolu škēlītes.
  2. Sajauc skābo krējumu ar pāris ēdamkarotēm cukura un pārlej pāri āboliem -ne jau tā, lai pludo, bet gan lai uz katras šķēlītes ir mazliet krējuma. Tad visu pārkaisa ar kanēli un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm 180 grādos.

Komentāri

Alise B 2016. gada 4. novembris 01:09
Ātri pagatavojama un ļoti garšīga sanāca. Kad tuvojas 40 min jāskatās vai gribās tādu slapjaku vai apcepusos vairāk tad attiecīgi var ņemt ārā ātrāk vai vēlāk. :-)
Es pa virsu krējumam ar cukuru vēl saldo krējumu nedaudz uzkultu uzleju un pa virsu vaniļas cukiru uzkaisīju. Rezultātā draugs un viņa ģimene teica ka labāku ādolmaizi nēesot ēduši :-) man arī garšoja ļoti ;-)
paula 2014. gada 20. novembris 15:44
Bija labi:) gatavoju skolas tirdziņam visiem garšoja!!!!!!!
Liene 2014. gada 24. septembris 13:46
Vispār tiešām sanāca ļoti laba, bik tik cukuru liku mazāk, bet pievienoju kādus 50 gramus sviestu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti