Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas šašliks majonēzē ar dillēm

2005. gada 1. maijs
Foto: Depositphotos.com
Gatavo bez sāls.
Pagatavošana
750 min
1. Ņem trauku (spaini) kurā saliek vistas gaļu.
2. Ieber smalki spiestu (rīvētu) ķiploku, smalki kapātas dilles. Centīgi to visu maisa un mīca (vēlams to darīt vīriešiem), kamēr pilna mute siekalu, bet tas jāizdara kārtīgi.
3. Saliek gatavo maisījumu traukā un pārlej ar majonēzi, līdz gaļa pilnībā tiek nosegta. Samaisa un liek gatavoties 12 stundas. Slogot nevajag!
4. Tad cep uz oglēm, pannā, izmantojot iesmus, restes... kā vēlās un pēc gadalaika!

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu