Cukurgailiši

4 1

Sastāvdaļas

  • Cukurs 4ed.karotes
  • Ūdens 6ed. karotes
  • Citronskābe-šķipsniņa

Pagatavošana

20 min.
  1. Jaņem 4 ēd.kar. ūdens,6 ēd.kar. cukura,šķipsniņu citronskābes.Visu jasamaisa un javara uz lēnas uguns lidz masa paliek brūna un bieza.Visu laiku jamaisa.Jabūt gatava apmēram pēc 20 minūtem.Tad viņu japarlej kada forma.Ja nav var uzliet uz plevi un pēc tam noņemt un salauzt.Vēl var paņemt krūzi ar aukstu ūdeni un ātri tur ieliet masu.Tad izveidosies skaista figūra.

Komentāri

liāna 2012. gada 22. aprīlis 15:25
man sanāca labi abi un ir ļoti garšīgi!! :) :)
laura 2012. gada 3. aprīlis 17:11
Cukurgailiši ir garsigi.Bet ja jāvara katlina tad nesakaltis ja sakaltis nevares izmazgat vaine?
Jaja 2011. gada 6. novembris 14:20
ūdens stabili nedrīkst būt vairāk par cukuru, tad jau tur tīrais sīrups sanāks, kādi vēl cukurgaiļi? Par proporciju 6-4 ēk. nezinu, taisīju pēc otras receptes, kur 400g cukura un 2 ēk. ūdens - sanāca ok :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti