Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem un šokolādi

5 1

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem un šokolādi

Pagatavošana

30 min.
  1. Valriekstus uzber uz dēlīša un ar mīklas rulli sasmalcina, šokolādi sarīvē uz rupjās rīves.Sviestu saputo ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, riekstus, auzu pārslas, šokolādi un miltus. Samaisa mīklu. Tai jābūt pabiezai (ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz miltus).
  2. Uz ietaukotas pannas ar tējkaroti liek mīklas piciņas un cep 180 grādu temperatūrā 25 minūtes.

Komentāri

inenina 2011. gada 17. oktobris 22:33
jautri,kāpēc kaut ko ieteikt ja nevar pateikt pašu galveno?
dairis 2010. gada 12. oktobris 19:17
paldies es kā šefpavārs bet tomēr gribētu zināt sastāvdaļas
kalja 2009. gada 2. decembris 23:34
ziniet, varbūt tā tiešām ir viena ļoti laba recepte, bet ne visi ir dzimuši šefpavāri un mums parastajiem mirstīgajiem tomēr gribētos vismaz aptuveni zināt, cik daudz ir jāliek to sastāvdaļu, šai gadījumā sviestu, cepamo pulveri utt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti