Mazās piciņas

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 500 g miltu
  • 100 ml ūdens
  • Glāze piena
  • Tējkarote cukura
  • Puse paciņas rauga
  • 50 g sviesta
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 200 g žāvētas gaļas vai desas
  • 300 g siera
  • 100 g sēņu
  • Sālīts gurķis
  • Kečups
  • Ola pārsmērēšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Pienu un ūdeni uzsilda, iejauc raugu, cukuru, sāli, sviestu, miltus. Samīca mīklu un atstāj uzrūgt uz 30 minūtēm siltā vietā.
  2. Pildījumam visas sastāvdaļas sasmalcina.
  3. Uzrūgušu mīklu izrullē apmēram nepilna centimetra biezumā gareniskā plāksnē apmēram 30 cm platumā. Mīklu pārsmērē ar kečupu, uzber šķiņķi, sieru, sēnes un gurķi. Mīklu sarullē un sagriež 4 cm biezos gabalos. Piciņas liek uz plāts, apsmērē ar olu un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz tās kļūst brūnas.

Komentāri

kaka 2012. gada 11. marts 19:51
ei *a*ā*

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti