Mazās piciņas

2009. gada 19. oktobris
Foto: Edīte Kauce
Pagatavošana
60 min
1. Pienu un ūdeni uzsilda, iejauc raugu, cukuru, sāli, sviestu, miltus. Samīca mīklu un atstāj uzrūgt uz 30 minūtēm siltā vietā.
2. Pildījumam visas sastāvdaļas sasmalcina.
3. Uzrūgušu mīklu izrullē apmēram nepilna centimetra biezumā gareniskā plāksnē apmēram 30 cm platumā. Mīklu pārsmērē ar kečupu, uzber šķiņķi, sieru, sēnes un gurķi. Mīklu sarullē un sagriež 4 cm biezos gabalos. Piciņas liek uz plāts, apsmērē ar olu un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz tās kļūst brūnas.
Uz augšu