Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēti sarkanie kāposti

2009. gada 19. oktobris
Foto: virginija tautvaisaite
Sarkanajam kāpostam ir spēcīgāka garša nekā baltajam. Kopā ar āboliem tas garšo pasakaini, bet koša krāsa ļauj izpausties, kad jānoformē porcijas.
Pagatavošana
135 min
1. Kāpostus smalki sagriež.
2. Katliņā izkausē sviestu, Pievieno etiķi, ūdeni, sāli, cukuru un visu kopā karsē.
3. Pievieno kāpostu, visu samaisa un, ik pa brīdim apmaisot, sautē pusotru stundu. Ja nepieciešams, pievieno karstu ūdeni.
4. Ābolus nomizo, izņem serdi un sasmalcina, pievieno kāpostiem, samaisa un sautē vēl 30 min.

Lai izdodas un labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu