Kabacu hamburgers

5 1

Sastāvdaļas

  • 1videji lieluma kabacis
  • 1liels sarkanais sipols
  • 2lieli dzelteni tomati
  • uglicas siers
  • olivella
  • sals,maltie pipari,svaigs baziliks
  • pildijumam
  • 300 g maltas cukgalas
  • 1liels nevarits kartupelis
  • 1ola
  • sals,maltie pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Maltajai galai pievieno uz smalkas rives sarivetu svaigu kartupeli,jelu olu,sali un piparus.Kartigi samica viendabigu masu,liek uz panas plakanus nelielus placenisus un uz videjas uguns apcep brunus no abam pusem.Kabaci(nemizotu)sagriez 2cm biezas ripinas,ari tomatus un sipolus sagriez ripinas,sieru-skeles.Uz pannas uzlej daudz ellas un sak kartot hamburgerus:vispirms liek kabaca skeli,kurai mazliet uzkaisa sali,tad galas kotleti,sipola ripinu,tomatu(atkal uzkaisa mazliet sali un piparu).Cep zem vaka uz lenas uguns 10-13min.Tad hamburgerus apkaisa ar svaigu sagrieztu baziliku un visiem uzliek siera skeles.Atkal cep zem vaka 3min.Pasniedz ar gliemezvaku makaroniem,tomatu merci un skabu krejumu.Labu apetiti

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni