Panētas vistas filejas strēmelītes saldskābajā mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas fileja
  • 2 olas
  • 2 ĒK milti
  • 1 ĒK kartupeļu ciete
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.
  2. Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.
  3. Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu. Kad gaļa gatava panā ielej salskābo mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un volaaa pusdienas vai vakariņas gatavas.
  4. Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni