Penne ar rikotu (ricotta)

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 180 ml piena
  • 250 g svaiga rikotas siera
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 500 g pennes (pasta)

Pagatavošana

15 min.
  1. Pienu sasilda un ielej bļodā, pievieno sieru, cukuru un kanēli.Pieber sāli un piparus.Samaisa ar dakšiņu, lai iegūtu viendabīgu, krēmīgu mērci.@Pastu ber verdošā sālsūdenī un vāra tā, lai nebūtu mīksts.@Nokāš un liek sasildīta bļodā.@Samaisa ar mērci un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni