Ķirbji marinādē

2009. gada 16. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Šai receptei ir manas bernības garša, kad ķirbjus ņēmām no vecāsmammas, jo viņai tie izauga lieli un daudz. Tā nu kopā ar vecomammu un mammu konservējām, iznāca ļoti garšīgi. Lai arī jums garšo!
Pagatavošana
45 min
1. Ķirbi nomazgā,nomizo, izņem sēklas, sagriež 2-3 cm kubiciņos.
2. Katlā lej ūdeni un pievieno visas garšvielas un cukuru, vāra 5 min.
3. Tad pievieno ķirbi un lēni vāra līdz ķirbji caurspīdīgi (apmēram 15 min.).
Var ēst uzreiz, var kārtot burkās, pārliet ar sīrupu un pasterizēt uzglabāšanai.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu