Grauzdiņi ar desu

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 1 šķēlēs sagriezts garš maizes klaips(franču baltmaize/bagete ir ideāli piemērota)
  • 250 g ar garšvielām(ķiplokiem, zaļumiem, vai pipariem)bagātas, desu piepildīšanai sagatavotas maltās gaļas
  • 250 g rupji sarīvēta svaiga puscieta siera
  • Svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.@Maizi liek krāsnī un apgrauzdē.@Nelielā bļodiņa ieliek gaļu, pievieno sieru un piparus un ar dakšiņu labi samaisa.@Katru grauzdiņu dāsni apziež gaļas un siera maisījumu un liek lielā, lēzenā karstumizturīgā traukā.@Cep 5-10 minūtes, līdz siers izkusis un maisījums uz maizītēm sāk burbuļot.@Pasniedz ļoti karstus, taisnā ceļā no cepeškrāsns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas