Marinēti āboli

5 1

Sastāvdaļas

  • Cukurs
  • Krustnagliņas
  • 9 % etiķis
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Marinēšanai izvēlas labus ābolus bez tārpu caurumiem un plankumiem, sadursta miziņu, pārlej ar karstu ūdeni (85°C) un atdzesē tajā.Pilda burkās, pārlej ar karstu marinādi un sterilizē 3 minūtes.
  2. Marinādes pagatavošana: Uzvāra 450 g ūdens ar 400 g cukura, 6 krustnagliņām un smaržīgajiem pipariem, kā arī kanēli, atdzesē, izkāš, pielej 100 g 9% etiķa un ar šo marinādi pārlej ābolus.

Komentāri

reinis 2014. gada 28. janvāris 19:02
es ju paradisu ka es makvinoga kuku taisit
Agodanzy 2010. gada 6. oktobris 13:10
Liekas interesanti, bet paaraak virspuseeji paskaidrots :( iisti visu nesapratu..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi