Sautēta vista austrumnieku gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 2-3 vistas filejas
  • 1 vidējs sīpols
  • 2-3 vidēji tomāti
  • 200-250 g rīsu
  • 1 sarkanā paprika, neliela
  • Rozīnes mazās
  • Vistas buljons, ieteiktu Maximas sveramo vai bujonu Asta "rosot z kury"
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas fileju sagriež tik cik smalki vēlamies,bet ja vesela vista, sadala gabalos, apcep eļļā brūnas, liek sautējamā traukā un pielej buljonu.
  2. Rozīnes un rīsus nomazgā, liek klāt sautēties. Tad sarkano papriku un sīpolu sagriež smalki un arī pievieno sautēties. Tomātus applaucē, nomizo un sagriež gabalos, liek klāt visam. Sāls, pipari. Cieti aizvākotu sautē apmēram pusstundu.
    Pasniegt var ar olīvām un krējumu, kečupu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kāda starpība 2010. gada 15. septembris 01:02
Austrumu virtuvei NAV RAKSTURĪGI PIENA PRODUKTI, tāpēc krējums ir pilnīgi un galīgi garām!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni