Zemeņu , kivi un spinātu salāti

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāzes baltvīna etiķa
  • 2 paciņas zemeņu tējas
  • 3 /4 glāzes olīveļļas
  • 1 /2 tējk. cukura
  • 4 glāzes nomazgātu un nosusinātu spinātu
  • 1 /2 glāzes šķēlēs sagrieztu zemeņu
  • 1 /2 glāzes nomizotu un šķēlēs sagrieztu kivi
  • 1 /4 glāzes mandeļu skaidiņu

Pagatavošana

40 min.
  1. Etiķi ielej krūkā ar noslēdzošu vāku un ieliek tajā tējas paciņas, patur 20 minūtes, kamēr iegūst sarkanu nokrāsu, paciņas izņem un nospiež šķidrumu. Pievieno olīveļļu un cukuru, spēcīgi sakrata. Pārējās sastāvdaļas ieliek bļodā, pārlej ar mērci, viegli samaisa un pasniedz, pārkaisītu ar mandeļu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti