Ribiņas ar medu un garšaugiem

4 1
Ribiņas ar medu un garšaugiem
Foto: Depositphotos.com
Medus kopā ar etiķi un garšaugiem rada lielisku saldu aromātu.

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 2.5 kg cūkas ribiņu
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta svaiga rozmarīna
  • 1 ēd. k. smalki sakapātas raudenes (oregano)
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta svaiga timiāna
  • 125 ml destilēta baltā etiķa
  • 125 g medus
  • 250 g kečupa
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

105 min.
  1. Cepeškrāsnī sakarsē līdz160 grādiem.
  2. Ribiņas noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosusina ar papīra dvieli.
  3. Apkaisa ar rozmarīnu, raudeni, timiānu, sāli un pipariem un apslaka ar etiķi.
  4. Liek cepešpannā un cep apmēram stundu, līdz gaļa ļoti mīksta.
  5. Uz lēnas uguns izkausē medu un pievieno kečupu.
  6. Pirms pasniegšanas apziež ribiņas ar šo maisījumu un vēl uz 5 minūtēm ieliek cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas apziež ribiņas ar šo maisījumu un vēl uz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni