Ābolu un seleriju salāti99

3 1

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 2 lieli, skābi āboli
  • 4 ēd k. svaigas citronu sulas
  • 1 liels seleriju saišķis
  • 2 sīki sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 45 g rozīņu
  • 1 -2 tējk. ķimeņu
  • 4 -6 ēd k. sīki sasmalcinātu pētersīļu
  • 150 g grauzdētu, sālītu riekstu (zemesrieksti, mandeles, Indijas rieksti.)
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 6 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

10 min.
  1. Ābolus nomazgā, nosusina un sagriež četrās daļās. Izņem serdes un mīkstumu sagriež.Liek salātu traukā.Apslaka ar 2ēd. k. citrona sulas.@Noskalo selerijas, nosusina un notīra.Sagriež gabaliņos.@Pievieno ķiplokus, rozīnes, ķimenes, pētersīļus un riekstus.Apkaisa ar sāli un pipariem un apslaka ar atlikušo citrona sulu un eļļu.Labi samaisa un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti