Grūbu zupa 99

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 75 g gabaliņos sagrieztas žāvētas cūkgaļas
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēd. k. smalki sakapātu pētersīļu
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta majorāna
  • 6 saplucinātas svaigas bazilika lapas
  • 2 nomizoti un sakapāti tomāti
  • 4 ēd k. olīveļļas
  • 2 l. auksta ūdens
  • 450 g. grūbu
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 6 ēd. k. svaigi rīvēta parmezāna

Pagatavošana

55 min.
  1. Lielā pannā sakarsē1 ēd k. eļļas,pievieno žāvētu cūkgaļu, sīpolus, ķiplokus, pētesīļus, majorānu un baziliku un sautē 4-5 minūtes.Pievieno tomātus, pielej ūdeniun uzvāra.Pieber grūbas un pievieno sāli un piparus.Bieži apmaisot, vāra 30 minūtes, līdz grūbas kļūst mīkstas.Pārkaisa ar sieru un apslaka ar atlikušo eļļu.Pasniez karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas