Jautrais sautējums

2009. gada 9. oktobris
Foto: Gunta Fišere
Pagatavošana
35 min
1. Sagrieztu sīpolu apcep, pievieno kubiņos sagrieztu šķiņķi, pieberam jau izvārītās pupiņas(1 glāze), to visu nedaudz apcep, pievieno sasmalcinātu ķiploku(2 daiviņas), ripiņās sagrieztus burkānus (2gb.), kad viss nedzudz apcepies pielejam glāzi ūdens, tad pievienojam kāt jau nelielos kubiņos sagrieztos kartupeļus( 4gb.), kāpostu (4 daļu no kāposta) - to visu sautējam, līdz kartupēļi mīksti, tagad varam pievienot ripiņās sagriezto puravu un pētersiļus!Vairāk necepam, 10 min. pagaidam, lai ievelkas! Labu apetīti... :)
Uz augšu