Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabaču adžika garšīgā - ar baziliku

2009. gada 7. oktobris
Foto: Shutterstock.com
Pikantā kabaču adžika ziemas krājumiem - garšīga un aromātiska.
Pagatavošana
40 min
1. Samaļ rupjā malumā (var virtuves kombainā) kabačus, ķiplokus, baziliku un papriku. Sasmalcina arī čili.
2. Izņemot kabačus un tomātu mērci, visu liek katlā vārīties. Ūdeni pievieno apmēram tik daudz, cik, izskalojot abas tomātu mērces burciņas. Kad masa sāk vārīties, tad pievieno kabačus, tad atkal vāra, tad liek tomātu mērci un visu vāra 30 minūtes. Sāli pievieno procesā pēc garšas.
3. Karstu masu pilda burciņās un aizvāko.
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu