Upeņu - ābolu drumstalu kūka

5 1
Upeņu - ābolu drumstalu kūka
Foto: Depositphotos.com
Garšīgi ar svaigu piparmētru tēju. Ja negaribās upenes var izmantot jebkuras citas ogas vai augļus.

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 500 g ābolu
  • 1 glāze/s upeņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 2.5 glāze/s miltu
  • 1 tējk. vanilīncukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Nemizotus ābolus sagriež šķēlēs.
  2. Izkausē sviestu - tam jābūt mīkstam, nevis šķidram - un pievieno cukuru un vanilīncukuru. To visu samaisa.
  3. Mīklu mīca, pakāpeniski pievieno visus miltus. Masai jābūt drumstalainai.
  4. Saliek kūkas formā ābolus, pārkaisa upenes un visam pāri ķepina mīklu.
  5. Cep 200 grādos aptuveni 30 min. vai kamēr virskārta kļūst zeltaini brūna.

    Lai labi garšo!
    Cep 200 grādos aptuveni 30 min. vai kamēr virskārta kļūst ze...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize