Garšīga zemeņu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Biskvītam: 9 olas
  • 9 ēd.karotes cukurs
  • 9 ēd.karotes milti
  • Pildījumam: 1 litrs jogurts (vislabāk zemeņu)
  • 1 -2 litri zemeņu (pēc vēlēšanās un iespējām)
  • 3 paciņas želatīna (apm.60 g)
  • Putukrējums (400 g saldais krējums saputots ar 4 ēd.kar.cukura)

Pagatavošana

60 min.
  1. Minētais daudzums paredzēts palielai biezai A4 lapas lieluma kūkai. Kūku gatavo veidnē ar noņemamām malām vai papes kastītē. Pasniedzot malas noņem.
  2. Saputo olu baltumus, pēc tam atsevišķi saputo olu dzeltenumus. Saputotajiem dzeltenumiem piejauc miltus, iecilā olu baltumus. No mīklas izcep trīs biskvīta kārtas, atdzesē. Starp kārtām liek sagrieztas zemenes(ja vēlas saldāku, var uzbērt nedaudz cukura), pārlej ar jogurta maisījumu(jogurtam pievieno putukrējumu, izšķīdinātu želatīnu). Dekorē ar kārtiņu jogurta maisījuma, zemenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti