Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dienvidslāvu dārzeņu un liellopu gaļas katls

2009. gada 5. oktobris
Foto: Diana Petropula
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolu smalki sagriež, baklažānus, cukini un gaļu sagriež kubiņos - ap 2 x 2 cm, piparus var smalkākos gabalos.
2. Gaļu apcep un liek katlā ar nelielu daudzumu ūdens vārīties.
3. Pa to laiku turpina olīveļļā apcept visas sastāvdaļas. Tos pievieno katlam, pievienojot sāli un piparus, kad gaļa puslīdz mīksta.
4. Tomātus noplaucē un novelk ādu, un tos sagriež mazos kubiņos, ko pievieno pašās beigās, kad dārzeņi gandrīz mīksti.
5. Ja vēlas, var kopā ar dārzeņiem pievieno rīsus, papildus pielejot tasi ūdens.
6. Labu apetīti!
Uz augšu