Dienvidslāvu dārzeņu un liellopu gaļas katls

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 2 cukīni
  • 2 - 3 paprikas
  • 1 liels sīpols
  • 3 - 4 lieli tomāti
  • 1 kg liellopu gaļas
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 g rīsu (pēc izvēles)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu smalki sagriež, baklažānus, cukini un gaļu sagriež kubiņos - ap 2 x 2 cm, piparus var smalkākos gabalos.
  2. Gaļu apcep un liek katlā ar nelielu daudzumu ūdens vārīties.
  3. Pa to laiku turpina olīveļļā apcept visas sastāvdaļas. Tos pievieno katlam, pievienojot sāli un piparus, kad gaļa puslīdz mīksta.
  4. Tomātus noplaucē un novelk ādu, un tos sagriež mazos kubiņos, ko pievieno pašās beigās, kad dārzeņi gandrīz mīksti.
  5. Ja vēlas, var kopā ar dārzeņiem pievieno rīsus, papildus pielejot tasi ūdens.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni