Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinēti kāposti ar gurķiem un āboliem

2009. gada 3. oktobris
Foto: Ilze Lipska
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež kāpostus.
Foto: Ilze Lipska
2. Kārto burciņā - upeņu lapa uz diļļu kāti, kāposts, ābols, gurķis, kāposts.
Foto: Ilze Lipska
3. Citā burciņā atkal gurķa vietā tomāts, vai arī abi divi. Divas vienādas burciņas nekad nesanāks!
4. Uzvāra marinādi, etiķi pielej pašās beigās, kad jau uguns noslēgta.
5. Tad lej burciņās, liek pasterizēties 20 minūtes.
6. Aizskrūvē un apgāž otrādi, lai atdziest.

Lai labi garšo!
Foto: Ilze Lipska
Uz augšu