Marinēti kāposti ar gurķiem un āboliem

3 1

Sastāvdaļas

  • Kāposti
  • Gurķi
  • Tomāti
  • Āboli
  • Dilles
  • Upeņu lapas
  • Marinādei:
  • 2 l ūdens
  • 5 ēd. k. sāls
  • 5 ēd. k. cukura
  • 400 ml etiķa 9%

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež kāpostus.
    Sagriež kāpostus.
  2. Kārto burciņā - upeņu lapa uz diļļu kāti, kāposts, ābols, gurķis, kāposts.
    Kārto burciņā  - upeņu lapa uz diļļu kāti, kāposts, ābols, g...
  3. Citā burciņā atkal gurķa vietā tomāts, vai arī abi divi. Divas vienādas burciņas nekad nesanāks!
  4. Uzvāra marinādi, etiķi pielej pašās beigās, kad jau uguns noslēgta.
  5. Tad lej burciņās, liek pasterizēties 20 minūtes.
  6. Aizskrūvē un apgāž otrādi, lai atdziest.

    Lai labi garšo!
    Aizskrūvē un apgāž otrādi, lai atdziest.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 13. augusts 09:00
''Iet gaisā'' tad ja nav trauki tīri un ja nepasterizē. Jeb kura atkāpe no sanitāro normu prasībām noved pie sabojāta produkta.
inese 2014. gada 20. augusts 02:38
vispār iet vai neiet gaisā ir arī atkarīgs no cukura-šogad to izbaudīju-ķiploku gurķi un marinētie gurķi uz "urrā" uzgāja gaisā.Marinētos vēl var izmantot zupās vai salātos,bet ķiploku gurķi jau ir mēslainē
Inesw 2011. gada 6. oktobris 14:27
Mums jau dikti patika. Nesanāca pārāk stipri. Visiem garšoja

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi