Marinēti bumbieri ar pīlādžiem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Bumbieri
  • Smaržīgie pipari
  • Krustnagliņas
  • Kanēļa standziņas
  • Etiķis
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā nedaudz atdzistu. Uz 2 litriem ūdens ņem apmēram 8-10 smaržīgos piparus, 8-10 krustnagliņas, divas kanēļkoka mizas standziņas un kilogramu cukura. To visu uzvāra, un tikai tad pielej etiķi, uz šo daudzumu apmēram 400ml 9% etiķa.
    Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā ne...
  2. Smaržo pēc ziemassvētkiem!!!! Cerams līdz Ziemassvētkiem kāda burciņa vēl būs pagrabā atstāta ;)
  3. Tālāk, pīlādžus ar verdošu ūdeni noplaucē. Ņem bumbierus, nomizo un sagriež cik lielos gabalos gribas, var arī vienkārši uz pusēm, es griezu 4 daļās.
  4. Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar marinādi.
    Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar mar...
  5. Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē, apgāž otrādi un noliek lai atdziest.
    Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē,...
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi