Tomātu biezenis visiem gadījumiem

5 1
Tomātu biezenis, kurš lieliski papildinās maltītes

Sastāvdaļas

  • 2 kg tomātu
  • 1 kg sīpolu
  • Daudz svaiga bazilika
  • Ķiploki
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • Neliela glāze eļļas

Pagatavošana

120 min.
  1. Tomātus sablenderē (iesaku pirms tam noņemt mizu) un liek katlā vārīties.
  2. Uz pannas apcep sīpolus, ķiplokus.
  3. 10 min. pirms tomāti gatavi, liek klāt sīpolus, sāli, cukuru, eļļu un sagrieztu baziliku. Mērcei jābūt biezai!
  4. Kad gatavs, pilda burkā.
  5. Ziemā var lietot uz karstmaizēm, gatavot tomātu zupu (iesaku), boloņas mērci utt. Respektīvi visiem gadijumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dace Svabadniece 2010. gada 27. augusts 16:21
tad kad pilnīgi bieza masa! Tiešām iesaku sanaca super!
ali 2010. gada 27. augusts 16:11
Kā var zināt, kad tomāti ir gatavi?
Kristīne Ābelniece 2010. gada 27. augusts 14:32
labāks, ar bildēm

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi