Ābolu - aroniju ievārījums

4 1
Ļoti skaists tumšs ievārījums, āboli veido patīkamu konsistenci, bet kopā ar aronijām rada neatkārtojamu garšu!

Sastāvdaļas

  • 3 kg ābolu
  • 1.5 kg aroniju sulas
  • 3 kg cukura

Pagatavošana

90 min.
  1. Aronijas liek katlā, izvāram, tad izspiež sulu, bez biezumiem.
    Aronijas liek katlā, izvāram, tad izspiež sulu, bez biezumie...
  2. Nomizo un sagriež ābolus, pārlej tiem pāri aroniju sulu.
    Nomizo un sagriež ābolus, pārlej tiem pāri aroniju sulu.
  3. Liek vārīties.
    Liek vārīties.
  4. Kad āboli pašķīduši, liek klāt cukuru.
    Kad āboli pašķīduši, liek klāt cukuru.
  5. Vāra, ik pa laikam nosmeļ putas. Kad ievārījums gatavs pilda burciņās, un kad atdzisis aizvāko, nes uz pagrabu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inese 2016. gada 23. augusts 19:57
Vai var parastā cukura vietā izmantot ievārījuma cukuru?
Gribētos dzirdēt atbildi ...
sanija 2014. gada 10. septembris 18:15
loti laba recepte paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi