Sākums > Receptes > Konservējumi

Ābolu - aroniju ievārījums

2009. gada 30. septembris
Foto: Ilze Lipska
Ļoti skaists tumšs ievārījums, āboli veido patīkamu konsistenci, bet kopā ar aronijām rada neatkārtojamu garšu!
Pagatavošana
90 min
1. Aronijas liek katlā, izvāram, tad izspiež sulu, bez biezumiem.
Foto: Ilze Lipska
2. Nomizo un sagriež ābolus, pārlej tiem pāri aroniju sulu.
Foto: Ilze Lipska
3. Liek vārīties.
Foto: Ilze Lipska
4. Kad āboli pašķīduši, liek klāt cukuru.
Foto: Ilze Lipska
5. Vāra, ik pa laikam nosmeļ putas. Kad ievārījums gatavs pilda burciņās, un kad atdzisis aizvāko, nes uz pagrabu.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu