Cepetis kārtainajā mīklā

5 1
Man patīk viss jaunais, tas bija man izaicinājums, kurš izdevās.

Sastāvdaļas

7 porcijas
  • 1 kg cūkgaļas cepeša
  • 50 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sauja timiāna zariņu
  • 200 g sēņu
  • 150 g vistu aknas pastētes
  • 150 g Parmas (galvenais kūstošs siers)siers
  • 500 g kārtainās mīklas
  • 1 ola pārziešanai
  • Sāls
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Karbonādes gabalu ierēvē ar sāli un pipariem un apcep no visām pusēm izkausētā sviestā (25 g). Gaļu atdzesē.
  2. Sīpolus, ķiplokus un sēnes sasmalcina. Apcep atlikušajā sviestā. Noplūc timiāna lapiņas no zariem un pievieno sēņu, garšaugu masai. Pildījumu atdzesē un samaisa ar pastēti.
  3. Uz izklātas mīklas kārtas liek gaļu, kuras viena puse pārklāta ar daļu pildījuma un pārklāj ar sieru. Tad pārziež otru gaļas pusi ar pildījumu un pārklāj ar sieru. Aizloka mīklu un ietin sānus, lai netek ārā.
  4. Pannā ieklāj cepamo papīru, pārziež cepeti ar olu un cep 60 min. 180 grādos.

    Labu apetīti!
    Pannā ieklāj cepamo papīru, pārziež cepeti ar olu un cep 60...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Danute 2012. gada 5. janvāris 23:47
laba recepte , Anglija dzivojot iemacijos beef wellington ,lidziga , tik liellopu apcep no visam pusem ietin bekona ,sasmalcinatas senes un kiplokaa , tad tin ieksa kartainaja mikla :) garsiigi loti
Inna 2011. gada 2. jūnijs 18:45
Ļoti garšīgi sanaca =)
Paldies par recepti !!!!

Es nedaudz izmainīju Jūsu piedāvāto pagatavošanas veidu...
Sieru, kaisīju pāri ( nevis liku iekšā)
Pastēti un timianu nepielietoju.
Pašu gaļu ierīvēju ar sāli, pipariem, un specīali cūkgaļai domātu garšvielu bez sāls.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni