Rizoto ar malto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g Rīsi
  • 250 g maltā gaļa (vislabāk - vistas)
  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 1 mazā bundžiņa zaļie zirnīši
  • 1 mazā bundžiņa kukurūza

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek vārīties rīsus tā, lai ūdens nedaudz pāri rīsiem. Kad rīsi jau puscieti, klāt pievieno zirņus un kukurūzu, kubiciņos sagrieztu papriku.. samaisa un vāra tālāk...ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni ... paralēli tam pannā sacep kubiciņos sagrieztus sīpolus ar malto gaļu, kad apcepts, pievieno klāt rīsiem... samaisa, vāra līdz ūdens iztvaikojis un galā sanāk viens superīgs pāēdies - kā es to saucu - Maltās gaļas rizoto putriņa :) Neaizmirstat arī par garšvielām... tās liek pēc katra vēlmēm.

Komentāri

. . . 2016. gada 4. novembris 13:21
Risoto nevis rizoto

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni